Klubkalender

BEMÆRK:
Da dette er en foreløbig kalender, kan ændringer forekomme, hvilket du venligst selv bedes holde dig orienteret om.

Du er altid meget velkommen til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der er noget, du mener, vil være et godt emne til en klubaften.

Er du klar til en ny sæson?

Bestyrelsen arbejder hårdt på at skabe en spændende efterårssæson.

Flere arrangementer er allerede aftalt, og der er helt nye tiltag, som vil inkludere medlemmernes deltagelse i aftenens forløb.

Og udflugter til fotogene lokationer er også under overvejelse.

Glæd dig til en hyggelig og underholdende efterårssæson.

VI SES!

Alle klubmøder holdes (hvor intet andet er nævnt) i vores klublokale i kælderen på Hjallerup Skole fra kl. 19:00 til kl. 22:00.

Sådan finder du klublokalet.

Når du er kommet ind ad hovedindgangen, går du straks til højre gennem cafeområdet og ned ad den lange gang. Når du er kommet gennem de dobbelte glasdøre, er der en dør på venstre hånd. En trappe fører ned i kælderen, og et skilt på døren viser, hvor vi hygger os. Lyset tænder automatisk.

Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår