Klubkalender

Her vil klubbens arrangementer blive oplyst, så snart de er planlagt, og du vil også kunne se, hvis der sker uforudsete ændringer.

Du er altid meget velkommen til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der er noget, du mener, vil være et godt emne til en klubaften.

Klik på overskrifterne herunder for at læse mere.

Torsdag den 5. december.
Juleafslutning: Klubben indbyder dig til et hyggeligt og lækkert gratis traktement:
- Medlemmernes egne billeder: ’Vis os dine bedste billeder’.

Traktement:

Sild med æg og karrysalat samt lun leverpostej med tilbehør. Dertil en julesnaps, en øl/vand. Senere er der kaffe/te med kage og småkager.

Af hensyn til indkøb af mad er det nødvendigt med tilmelding senest den 1. december på klubbens mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi vil glæde til at se så mange medlemmer som muligt denne hyggeaften.

Vis os dine bedste billeder.

Indsend senest den 1. december til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. op til 10 billeder, som du har lyst til at vise os.

Det er ikke en konkurrence men en mulighed for at lade andre se, hvad du fotograferer. Under spisningen vises de indsendte billeder som et show på vores storskærm.

Klubbens udstilling marts/april 2020 i Hjallerup Kulturhus/Bibliotek.

Det er besluttet, at udstillingens tema skal være: Vendsyssel.

Det er ligeledes vedtaget, at der ikke er krav om, at billedet skal være nyt eller taget til udstillingen, blot det opfylder det valgte tema.

Uanset, om billedet er taget med en mobiltelefon eller avanceret kameraudstyr, er eneste yderligere krav, at billedet er så godt, at du selv har lyst til at vise det på udstillingen.

Nærmere information følger senere.

Alle klubmøder holdes (hvor intet andet er nævnt) i vores klublokale i kælderen på Hjallerup Skole fra kl. 18:30 til kl. 21:30.

Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår