Klubkalender

BEMÆRK:
Da dette er en foreløbig kalender, kan ændringer forekomme, hvilket du venligst selv bedes holde dig orienteret om.

Du er altid meget velkommen til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der er noget, du mener, vil være et godt emne til en klubaften.

Klik på overskrifterne herunder for at læse mere.

Mandag den 25. april (datoen kan blive ændret) | Kameraaften med Simon Loell

Tag kameraet med og lær at indstille det. Instruktionsbogen bør medbringes. Om nødvendigt kan vi downloade brugervejledningen på forhånd, hvis du oplyser fabrikat og model til vores klubmail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lørdag den 7. maj (evt. søndag den 8. maj) | Fototur til Hammer Bakker

Søren Petersen vil være vores guide på denne smukke tur til et meget fotogent naturområde. Turen er pa ca. et par kilometer, så der er intet hastværk. Vi mødes på Shelterpladsen.

Tag evt. selv fortæring med.

Adressen på shelterpladsen er: Møgelmosevej 61, 9310 Vodskov

Mandag den 13. juni | Sommerafslutning

Vi ser og kommenterer hinandens billeder fra årets Hjallerup Marked.

Alle klubmøder holdes (hvor intet andet er nævnt) i vores klublokale i kælderen på Hjallerup Skole fra kl. 19:00 til kl. 22:00.

Sådan finder du klublokalet.

Når du er kommet ind ad hovedindgangen, går du straks til højre gennem cafeområdet og ned ad den lange gang. Når du er kommet gennem de dobbelte glasdøre, er der en dør på venstre hånd. En trappe fører ned i kælderen, og et skilt på døren viser, hvor vi hygger os. Lyset tænder automatisk.

Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår