Klubkalender

Så starter vi klubben op igen med en række spændende klubaftener.

BEMÆRK:
Da dette er en foreløbig kalender, kan ændringer forekomme, hvilket du venligst selv bedes holde dig orienteret om.

Du er altid meget velkommen til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der er noget, du mener, vil være et godt emne til en klubaften.

Klik på overskrifterne herunder for at læse mere.

14. september tirsdag kl. 19:00: Kursus

Vi holder igen et kursus i brugen af billedredigeringsprogrammet FASTSTONE.

Svend Nielsen gennemgår nogle af mulighederne i det gratis program, som kan hentes her på dansk: www.faststone.org.

Medbring derfor en PC med programmet installeret samt nogle billeder.

8. december onsdag kl. 19:00: Årsafslutning

Årsafslutning (Julefrokost). Nærmere information følger.

Alle klubmøder holdes (hvor intet andet er nævnt) i vores klublokale i kælderen på Hjallerup Skole fra kl. 19:00 til kl. 22:00.

Sådan finder du klublokalet.

Når du er kommet ind ad hovedindgangen, går du straks til højre gennem cafeområdet og ned ad den lange gang. Når du er kommet gennem de dobbelte glasdøre, er der en dør på venstre hånd. En trappe fører ned i kælderen, og et skilt på døren viser, hvor vi hygger os. Lyset tænder automatisk.

Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår