Klubkalender

Her vil klubbens arrangementer blive oplyst, så snart de er planlagt, og du vil også kunne se, hvis der sker uforudsete ændringer.

Du er altid meget velkommen til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der er noget, du mener, vil være et godt emne til en klubaften.

Klik på overskrifterne herunder for at læse mere.

Onsdag den 11. marts

Fotograf John Agerbak er stærkt involveret i fotoklubben foto9300 i Sæby, men han er også en rutineret atelierfotograf.

John vil undervise os i det at fotografere med kunstigt lys samt vise os, hvordan man tager gode portrætter. Han har lovet at tage et udvalg af sine mange gode billeder med.

Torsdag den 26. marts

Ordinær generalforsamling.

For at så mange som muligt kan deltage denne vigtige aften, er starttidspunktet rykket til kl. 19:00

Torsdag den 30. april

Fotograf Niels Eifer fra Strandby er en dygtig og spændende fugle- og dyrefotograf.

Han kommer og fortæller om sit fotografiske speciale og viser os eksempler på, hvordan det også kan gøres.

Mandag den 18. maj

Kurt Bering er kendt af de fleste nordjyder som pressefotograf for Nordjyske Medier. Han vil fortælle lidt om sit liv som pressefotograf og de helt specielle udfordringer, der er ved altid at skulle være, hvor tingene sker, og hver gang levere gode billeder.

Og naturligvis har Kurt taget nogle eksempler med på sine mange gode ’skud’ og lovet at fortælle lidt om baggrunden for dem.

Vi får indblik i en verden, som de fleste kun kender meget lidt til.

Alle klubmøder holdes (hvor intet andet er nævnt) i vores klublokale i kælderen på Hjallerup Skole fra kl. 18:30 til kl. 21:30.

Sådan finder du klublokalet.

Når du er kommet ind ad hovedindgangen, går du straks til højre gennem cafeområdet og ned ad den lange gang. Når du er kommet gennem de dobbelte glasdøre, er der en dør på venstre hånd. En trappe fører ned i kælderen, og et skilt på døren viser, hvor vi hygger os. Lyset tænder automatisk.

Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår