Klubkalender

Så starter vi klubben op igen med en række spændende klubaftener.

Covid19. Der vil naturligvis blive taget alle hensyn for at undgå smittespredning, så føler du dig syg, kan du desværre ikke deltage. Der vil være håndsprit til rådighed og stolene vil blive fordelt, så afstandskravene overholdes.

BEMÆRK:
Da dette er en foreløbig kalender, kan ændringer forekomme, hvilket du venligst selv bedes holde dig orienteret om.

Du er altid meget velkommen til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der er noget, du mener, vil være et godt emne til en klubaften.

Klik på overskrifterne herunder for at læse mere.

Konkurrencer

Husk at der er en konkurrence i gang med emnet: Detaljer.
Billederne skal være indsendt senest den 30. november.
Der er fine præmier og konkurrencens vindere offentliggøres ved juleafslutningen.

Mandag den 2. november

Komposition og det at se det rigtige udsnit, før billedet tages, ligger ikke ligefor hos alle. Otto Nygaard vil denne aften vise os nogle brugbare kompositionsteknikker og vise lidt om beskæring, så billedet bliver koncentreret om det billedvigtigste, og så forstyrrende elementer undgås.

Tirsdag den 24. november

Allan Kjær er, som alle sikkert ved, medlem af klubben, og han holder en klubaften med følgende oplæg:

Hvad smager en bladselleri af? Hvordan spiser du det? Hvordan tilbereder du det?

Allan er en kunstner med et vidtspændende kunstsyn, og han vil vise os nogle af sine billeder, fortælle om baggrunden for dem og gøre os klogere på teknikken bag.

Onsdag den 9. december

JULEAFSLUTNING med hygge og lidt godt til ganen.

Herunder præsenteres vinderne af klubkonkurrencen: Detaljer.

Onsdag den 11. januar 2021

Den kendte pressefotograf Kurt Bering vil fortælle om sit spændende liv og vise os mange af sine gode billeder. Han vil også forklare og vise, hvad der gør, at et billede kan sælges, så vi måske kan lære at tjene en ekstra skilling til vores hobby. På det seneste er Kurt begyndt at fotografere med drone. Han medbringer sin drone og fortæller om teknikken og nogle af de noget anderledes billeder, som en drone muliggør. (Og nej, han flyver ikke med dronen i klublokalet).

Alle klubmøder holdes (hvor intet andet er nævnt) i vores klublokale i kælderen på Hjallerup Skole fra kl. 18:30 til kl. 21:30.

Sådan finder du klublokalet.

Når du er kommet ind ad hovedindgangen, går du straks til højre gennem cafeområdet og ned ad den lange gang. Når du er kommet gennem de dobbelte glasdøre, er der en dør på venstre hånd. En trappe fører ned i kælderen, og et skilt på døren viser, hvor vi hygger os. Lyset tænder automatisk.

Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår