Klubkalender

BEMÆRK:
Da dette er en foreløbig kalender, kan ændringer forekomme, hvilket du venligst selv bedes holde dig orienteret om.

Du er altid meget velkommen til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der er noget, du mener, vil være et godt emne til en klubaften.

Klik på overskrifterne herunder for at læse mere.

21. oktober torsdag | Ingolf Geipel

Ingolf Geipel fra foto9300 Sæby kommer og fortæller os om, hvordan vi får bedre billeder.

Og han viser naturligvis nogle af sine egne. Det bliver en meget interessant og lærerig aften.

8. november mandag | Aftenfotografering

Aftenfotografering på havnen i Aalborg.

Det er et meget spædende område med mange gode motivmuligheder.

23. november tirsdag | Gode råd

Vis os dine billeder fra aftenfotograferingen.

Billederne får bemærkninger og gode råd med på vejen.

8. december onsdag kl. 19:00 | Årsafslutning

Årsafslutning (Julefrokost). Nærmere information følger.

19. januar 2022 onsdag | Studiefotografering

Studiefotografering.

Hvordan bruger vi klubbens studielamper til f.eks. portrætter?

Det vil fotograf John Agerbak fra foto9300 Sæby vise os og lade os selv prøve.

Alle klubmøder holdes (hvor intet andet er nævnt) i vores klublokale i kælderen på Hjallerup Skole fra kl. 19:00 til kl. 22:00.

Sådan finder du klublokalet.

Når du er kommet ind ad hovedindgangen, går du straks til højre gennem cafeområdet og ned ad den lange gang. Når du er kommet gennem de dobbelte glasdøre, er der en dør på venstre hånd. En trappe fører ned i kælderen, og et skilt på døren viser, hvor vi hygger os. Lyset tænder automatisk.

Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår