Klubkalender

BEMÆRK:
Da dette er en foreløbig kalender, kan ændringer forekomme, hvilket du venligst selv bedes holde dig orienteret om.

Du er altid meget velkommen til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der er noget, du mener, vil være et godt emne til en klubaften.

Klik på overskrifterne herunder for at læse mere.

Onsdag den 21. september | Timelapse

Hvad der sker f.eks. med en blomsterknop over et vist tidsforløb, kan man ikke se med det blotte øje. Men med timelapse-teknikken kan man. Carsten Bechmann har specialiseret sig i netop dette. Han kommer og forklarer os om teknikken og viser nogle af sine mange billeder.

Torsdag den 6. oktober | Vis os dine billeder

Denne aften skal vi se og kommentere hinandens billeder. Der vil altid være forskellige opfattelser af et billede, og det er interessant at høre andres mening og måske få nogle gode råd. Medbring nogle billeder på et USB-stik.

Onsdag den 12. oktober | Naturfotografi

Den fremragende dyre- og naturfotograf Claus Skøttrup Larsen kommer og viser os nogle af sine fantastiske billeder. Og han vil også fortælle lidt om sin teknik og det udstyr, han bruger.

Mandag den 24. oktober | Portrætfoto

Fotograf Kristian Bast vil lære os at bruge vores nye blitzudstyr samt give gode råd om portrætfotografering. Der vil også blive mulighed for selv at prøve udstyret.

Onsdag den 9. november | Rejsebeskrivelse fra Storbritannien

John Blakey, der jo er englænder og klubbens kasserer, har lavet en spændende fortælling om at rejse i Storbritannien, hvor de gode motiver står i kø. Og naturligvis illustrerer han rejsen med et udvalg af sine mange gode billeder.

Torsdag den 24. november | Pressefotograf

Den kendte pressefotograf Kurt Bering , der i mange år har arbejder i Vendsyssel for Nordjyske, kommer og fortæller om livet som pressefotograf. Han vil samtidig vise os nogle af sine bedste scoop (måske er du på et af billederne).

Mandag den 5. december | Juleafslutning

Vi skal som sædvanligt hygge os med lidt godt til ganen. Ingen klubaften uden billeder. Også denne aften er det medlemmernes egne billeder, der er underholdningen. Medbring nogle af dine billeder på et USB-stik.

Klublokalet

Alle klubmøder holdes (hvor intet andet er nævnt) i vores klublokale i kælderen på Hjallerup Skole fra kl. 19:00 til kl. 22:00.

Sådan finder du klublokalet.

Når du er kommet ind ad hovedindgangen, går du straks til højre gennem cafeområdet og ned ad den lange gang. Når du er kommet gennem de dobbelte glasdøre, er der en dør på venstre hånd. En trappe fører ned i kælderen, og et skilt på døren viser, hvor vi hygger os. Lyset tænder automatisk.

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår