Klubkalender

BEMÆRK:
Da dette er en foreløbig kalender, kan ændringer forekomme, hvilket du venligst selv bedes holde dig orienteret om.

Du er altid meget velkommen til at skrive til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der er noget, du mener, vil være et godt emne til en klubaften.

Klik på overskrifterne herunder for at læse mere.

Onsdag den 18. januar | Vis dine billeder

Sidste gang vi havde dette arrangement, var det en stor succes. Der var mange gode billeder og mange konstruktive kommentarer, som vi alle lærte noget af.

Glæd dig til en hyggelig og lærerig aften. Tag nogle af dine billeder med på et USB stik, så snakker vi om dem.

Torsdag den 26. januar | Forberedelse af årets udstilling

For at sikre, at alle ved, hvordan billederne skal afleveres for at kunne printes bedst muligt, vil Svend Nielsen denne aften vise, hvordan vi med programmet Faststone redigerer og klargør billederne til såvel print som til visning på monitoren. Lad os gøre dette års udstilling ’KONTRASTER’ til den hidtil bedste.

PS. Billederne skal være indsendt senest den 10. februar til klubbens mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Onsdag den 8. februar | Hvad er Pinhole fotografering?

Det vil John Blakey fortælle om samt gennemgå teknikken bag og vise eksempler på.

Søren Petersen vil gennemgå den smarte hjælpeapp: Photographers Companion.

Appen bruges bl.a. til at forklare eksponeringstrekanten.

Download appen på din telefon og medbring den.

Dette er en klubaften, hvor alle vil kunne lære noget spændende nyt.

Fredag den 10. februar | Sidste frist for indsendelse

Tirsdag den 28. februar | Montering af billeder til udstillingen

Medlemmerne skal selv montere de billeder, som de ønsker at udstille. Rammer er som normalt til gratis disposition i forbindelse med udstillingen.

Lørdag den 4. marts | Fernisering

Der indbydes til fernisering i Hjallerup Kulturhus kl. 14:00. Og der er både vin og juice til alle, så tag gerne en ven med, så dagen kan blive så festlig som muligt.

Onsdag den 15. marts | Generalforsamling

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Eventuelle forslag skal være indsendt senest 8 dage før generalforsamlingen.

Torsdag den 13. april | Vis os dine billeder

Klublokalet

Alle klubmøder holdes (hvor intet andet er nævnt) i vores klublokale i kælderen på Hjallerup Skole fra kl. 19:00 til kl. 22:00.

Sådan finder du klublokalet.

Når du er kommet ind ad hovedindgangen, går du straks til højre gennem cafeområdet og ned ad den lange gang. Når du er kommet gennem de dobbelte glasdøre, er der en dør på venstre hånd. En trappe fører ned i kælderen, og et skilt på døren viser, hvor vi hygger os. Lyset tænder automatisk.

Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår